Torta bez poťahu, obtretá krémom

Ahojte dievčatá, viem, že tato téma sa tu rozobrá už dávno, lebo som našla viacero diskusií ,ale aj tak vás chcem poprosiť o radu, lebo stále sa zdokonaľujeme a naberáme skúsenosti Úsmev. Veľmi prosím o radu ako urobiť odolný krém na poschodovú svadobnú tortu, ktorý bude namiesto poťahu. Má byť buď uhladený ,alebo s vrúbkami. Mám hlavu v smútku ,zatiaľ som robila iba maslo s cukrom do biela, ale praskal mi pri hýbaní torty. Neviem čo robím zle Smútok. Swiss meringue som robila iba raz podľa Lorny ,vydaril sa, len neviem či ho môžem použiť na poschodovú tortu, či to vydrží...moc ďakujem za akúkoľvek radu. BozkávamBozkávamBozkávam 

Kategória: 

Swiss meringue alebo https://www.facebook.com/tortyodlorny/photos/a.204260199621538.49311.203641729683385/1375378395843040/?type=3 , keď bude torta dobre vystužená oba vydržia v pohode.

Veľmi pekne ďakujem Mariolka Srdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.