smartflex velvet v lete
Pozrite si aj
To by som aj ja rada vedela...som robila tortičku, ked boli teraz naposledy tie horká, a po vytiahnutí z chladničky sa mi rosila ...Ale vraj požívajú v teple PDT špeciál,že je tuhšia....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robia to všetky hmoty , mám vyskúšané aj PDT špecialku a zvlášť záleží od vonkajšej vlhkosti vzduchu. Keď je "vzdušno" aj poťahovka smartflex je v lete OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
U mňa je smartflex v lete jednoznačne top - je najlepšia. Čo sa týka orosenia torty - keď vyberiete tortu z chladničky do 30 stupňového horka, samozrejme, že sa orosí. Je to veľký teplotný rozdiel. Orosia sa v tomto prípade všetky poťahovky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kasiopeja01 - ale tomu nezabrániš, to je fyzika. V chladničke máš 5 stupňov a keď ju vyberieš von, kde je 30 stupňov, tak torta sa ti proste orosí. Tak isto aj fľaša s nápojom sa ti orosí. Deje sa to každej z nás.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja na smartflex velvet nedám dopustiť ,je s ním najlepšia práca /z mojich skúseností/ len po vybratí z chladničky ju treba nechať uschnúť a v žiadnom prípade orosenie neotierať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj já používam smart a vždy tortu vytiahnem prv ako prídu pre nu a dám do chladnejšej miestnosti tak nepúšťa hneď rosu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som začala na horúce dni skúšať poťahovku credin. Už mám druhé 7-kg balenie.
http://www.vsetkoprepecenie.sk/stranka/category.php?id_category=181&p=3
Doteraz som poťahovala icingom, s credinom sa mi ale lepšie pracuje v tom horku (včera som poťahovala tortu neskoro večer, aby som sa vyhla horúčave), zdá sa mi, že ani toľko nerosil ako icing, aj keď po vytiahnutí z chladničky na ceste k autu krstinová torta mierne zvlhla. Credin doporučujú na svadobné torty, je fakt, že sa mi horšie prifarbuje. Nešla mi spraviť drevená dýha stolíka, ako som ju mala kedysi na torte s klobásou (icing). Mám tiež trochu obavu, lebo na budúci týždeň ma čaká trojposchodová svadobná a dvojposchodová krstinová torta a teplo neustúpi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte