reklama

Môj chlieb - vydrží oveľa dlhšie ako kúpny

Pridal/a mima1095 dňa 08. 02. 2010 - 19:59
Môj chlieb - vydrží oveľa dlhšie ako kúpny, torta, Slané torty, mima1095, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

kovka, Po, 08. 02. 2010 - 23:04

je krasny Tlieskam Tlieskam Tlieskam my pecieme, teda skor moj manzel skoro kazdy druhy den.. lebo tu v UK ten ich chlieb je ako vata a sladky Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

mate pravdu s tym chlebom v UK, my sme objavili v Sainsburys chlieb , ktory pecu priamo v predajni a je najviac podobny tomu nasmu

fani, Ut, 09. 02. 2010 - 17:08

Určite je to najlepší chlieb, veď si ho upiekla s láskou pre svoju rodinu.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

live.el, Št, 11. 02. 2010 - 11:55

Ja Vá dám recept ak môžem, môj chlieb vyzerá tak isto pečiem ho v rúre nie v pekárni. Recept mám od svokry a ona od jej mamy.
DOMÁCI CHLIEB: 0,5 kg hladkej múky obyč., 0,5 kg hladkej múky špeciál preosiať, 1kocka droždia, 2,5 ČL octu, 3,5ČL soli, trochu rasce/nemusí/, 3 uvarené zemiaky v šupke, ktoré najemno nastrúhame, 0,5l vody, trošku cukru na kvások. Cesto necháme vykysnúť. Potom na ho preložíme ako lístkové cesto a dáme kysnúť na 1/2hod a urobíme to 3-krát. Posledné kysnutie dáme do misky/podľa toho aký tvar chleba chceme ja dávam do menšej ako v ktorej miesim cesto/, ktorú vysypeme múkou tak aby sa cesto nikde neprilepiloa dáme vyhriať rúru na 250,po vykysnutí ho opatrne aby nespleslo vyklopíme na plech s pečiacim papierom a dáme piecť/ja chlieb potriem rozšľahaným vajíčkom aby sa leskol/ na 250 C 30min. Potom teplotu znížime na 200-180 C a pečieme 1hod.Vyplazený jazyk
Takýto postup som dostala s receptom aj to tak robím chlieb je fantastický, takže to stojí za toSlnko


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama