
Komentáre
super a nedáš receptík?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je krasny
my pecieme, teda skor moj manzel skoro kazdy druhy den.. lebo tu v UK ten ich chlieb je ako vata a sladky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mate pravdu s tym chlebom v UK, my sme objavili v Sainsburys chlieb , ktory pecu priamo v predajni a je najviac podobny tomu nasmu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určité je velmi dobrý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
superný,hned by som si dala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super mozes poslat recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite je to najlepší chlieb, veď si ho upiekla s láskou pre svoju rodinu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veď nás nenaťahuj a daj recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim, daj recept !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja Vá dám recept ak môžem, môj chlieb vyzerá tak isto pečiem ho v rúre nie v pekárni. Recept mám od svokry a ona od jej mamy.
DOMÁCI CHLIEB: 0,5 kg hladkej múky obyč., 0,5 kg hladkej múky špeciál preosiať, 1kocka droždia, 2,5 ČL octu, 3,5ČL soli, trochu rasce/nemusí/, 3 uvarené zemiaky v šupke, ktoré najemno nastrúhame, 0,5l vody, trošku cukru na kvások. Cesto necháme vykysnúť. Potom na ho preložíme ako lístkové cesto a dáme kysnúť na 1/2hod a urobíme to 3-krát. Posledné kysnutie dáme do misky/podľa toho aký tvar chleba chceme ja dávam do menšej ako v ktorej miesim cesto/, ktorú vysypeme múkou tak aby sa cesto nikde neprilepiloa dáme vyhriať rúru na 250,po vykysnutí ho opatrne aby nespleslo vyklopíme na plech s pečiacim papierom a dáme piecť/ja chlieb potriem rozšľahaným vajíčkom aby sa leskol/ na 250 C 30min. Potom teplotu znížime na 200-180 C a pečieme 1hod.
Takýto postup som dostala s receptom aj to tak robím chlieb je fantastický, takže to stojí za to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super ho mas..
