
Komentáre
krasna...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasné!!!
tak toto by som chcela vedieť... a keď nie, tak aspoň od niekoho dostať...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantázia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna a veselá slaná torta, ktorá aj vyzerá ako torta,
torta neznamená automaticky sladká torta
može byť aj mäsova, kyslá, aspikova ...
myšky schované v zeleni sú zlatučké
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
az dnes som si pozerala vase slane torty a o to viac ma tesi komentar od takej majsterky ako ste vy dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nááádhera a z čoho bola poskladaná?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná, chcela by som vedieť ako sa robíhttp://www.tortyodmamy.sk/sites/all/modules/smileys/packs/skype-anim/em…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Potrebujete 2 okruhle chlebíky (maly a velky), dokladne z nich odkrojite kôrku, a tak vam vzniknu 2 korpusy, ktore este prekrojite, aby boli tensie."Korpusy" naplnite oblubenou pomazankou (ja davam maslo, taveny syr, vajicka, trocha horcice, sol) a potriete aj celu tortu. Boky osypem struhanym syrom. A potom uz len zdobite sunkou, salamou, syrom, zeleninou, vajickami. Ked torta niekde cestuje, je lepsie prichytit ruzicky sparadlami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím ťa, a ako skladáš tú šunku do tvaru ruže? Je nejaký fotopostup?
Torty sú obe nádherné a obe by som ihneď brala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Postup je taky isty, ako ked robis marcipanove ruze. Len skrucam sunku-zo zaciatku pevnejsie a potom navolnim. Zalezi aj na tom, ako tenko ti nakrajaju jednotlive rezy, ci sa sunka netrha. ..Niekedy skladam z platkov prelozenych na polovicu, a skrucam skladom von, ale debrecinka je krajsia paprikovym okrajom von...hranate sunky (prazska) rozkrojim na 2,3 casti...treba to len vyskusat...na takuto malu poschodovu kupujem asi 60 platkov...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vsetkym vam velmi dakujem za pozitivne ohlasy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Si veľmi šikovná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam, tá je určite vynikajúca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňááááááám
