škoricový korpus
Pozrite si aj
Presne to som Ti chcela napísať... pridaj tam škoricu alebo škoricový cukor... Ani ja som taký ešte nerobila... Potom daj vedieť, ako to dopadlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no, ja sa toho dosť obávam... bude to dosť zaujímavé, lebo švagriná by chcela kakaový a škoricový korpus. Do toho čokoládovú plnku s banánmi a druhá plnka má byť karamelová... takže podľa môjho názoru tam bude hrozne veľa chutí... ale veď akú chce, takú ju bude mať... no nie ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do korpusu pridaj skoricu, nemusis sa obavat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
takže ako keď robím kakaový, tak na miesto kakaa dám trochu škorice?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano presne tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila kakaovy piskot a do toho som dala skoricu a bolo to fajnove vonave
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Silvia - tak ako píšu dievčatá, nie je problém dať škoricu do piškóty, ale napíšem svoju skúsenosť. Vyskúšala som recept z tejto stránky, kde do torty išla škorica - cesto super,voňavé, len mi to pripomínalo perník /bola to torta kde išla plnka salko+čokoláda/. Nikomu /kto ju jedol/to však nevadilo. Nech sa ti vydarí a nech im torta chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tiez uz robila skoticovy korpus. Spravila som si klasicky korpus a este pred vmiesanim muky prisyp klasicku skoricu, ani nemusis davat skoricovy cukor...Chutil super...
Tak nech sa podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby dakujem pekne za pomoc, uz sa korpus pecie a to vam teda poviem, cela kuchyna vonia... sa tesim uz teraz :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no dievčatá, takže všetky korpusy upečené, som sa s tým trápila do 00,00... ale ma trápi kakaový korpus, vôbec nie je nadýchaný, proste taký nijaký. Myslíte, že by som ešte na rýchlo mala upiecť nový?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievčatá. Hľadala som tu v diskusiách podobnú tému ale žiaľ som nič nenašla. Potrebovala by som pomoc so škoricovým korpusom. Neter ide v nedeľu na birmovku a chcú tortu s takýmto korpusom avšak ja neviem ako na to. Pečiem klasický korpus, kde si oddelím bielka od žĺtkov,vyšľahám bielka s cukrom a postupne zašľahavam po jednom žĺtku a nakoniec vmiešam múku. Myslíte, že by som mohla lyžicu cukru nahradiť napr. škoricovým cukrom. Alebo aký postup by ste mi poradili vy? Idem to robiť prvýkrát, tak sa toho aj obávam. Vopred ďakujem za pomoc