reklama

Ruža z elastickej čokolády

Pridal/a babka Katka dňa 17. 11. 2014 - 12:31

Ruža je z bielej čokolíny. Môj absolútne prvý, spontánny pokus. Je samozrejme bez drôtikov, urobená veľmi narýchlo- tvarovanie max do 10 minút, čo je teda sakra rozdieľ oproti modelovaniu z hmoty. Ako vidíte, prachovka chytá úplne perfektne. Ak nebude treba modelovať viazanú kyticu a postačí len jednoducho na tortu položiť, moja voľba je jednoznačná!! Z hmoty ruže na položenie nerobím, jedine z čokolíny.

Ruža z elastickej čokolády, torta, Ozdoby na torty, babka Katka, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Áno Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Úsmev Úsmev Úsmev Super....
Môžem sa spýtať, tú čokolínu si kúpila, či si doma vyrobila? Ďakujem.

Miška, môžeš si ju u mňa objednať, svetlú aj tmavú.Perfektne sa s ňou robí, dá sa farbiť gelovkami aj prachovkami, airbrushom už horšie - je "mastná"..ja s ňou aj poťahujem, ide na tenko vyvaľkať a figúrky držia okamžite, nesadajú.

Na poťahovanie má veľmi malú spotrebu. Na 27ks minitortičiek, priemer 10 cm, som spotrebovala okolo 1,5kg.

Boyle, St, 19. 11. 2014 - 10:14

Nááádherná Kvietok, Áno Áno Áno Áno Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Zlomené srdce
Akú má chuť v porovnaní s podobnými hmotami?

marta02, St, 19. 11. 2014 - 14:40

babka Katka ja by som si objednala u teba 1 kg svetlej a 1 kg tmavej čokolíny, ale ako to posielaš - na dobierku?, okrem toho chcem vedieť dobu spotreby, lebo robím len pre rodinu, aby som ju minula.Ďakujem za odpoveď Marta

Biela je do 10.10. 2015 a tmavá do 30.9.2015. Napíš mi, prosím do mailu adtresu a telefón na seba.


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama