ribezľový oriešok

Popis

ribezľovy kolac
ribezľový oriešok - recept

Zhrnutie

Výnos
pekac
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

400gramovhladka muka
250gramovvlašské ořechy (mlete)
300gramovpráškový cukor ,
1kusvajicko
250gramovmaslo / margarín
700gramovribezli
12polievkové lyžicekryštalového cukru

Inštrukcie

Muku, mlete orechy, praskovy cukor, maslo, vajicko zmiesame a rukou vypracujeme cesto. Ribezle zmiesame s krystalovym cukrom. Dve tretiny cesta roztlacime na plech, nato poukladame ribezle. Do cesta, ktore sme si odlozili, pridame trosku hladkej muky, aby sa nam nelepilo a nadrobime na ribezle. Dame piect do vyhriatej rury na 30minut pri teplote 180 °C. upeceny kolacik nechame vychladnut, nakrajame na obdlzniky, alebo vykrojime kruzka. posypeme praskovym cukrom.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTortaTortaTortaTortaKvietokKvietokKvietokKvietok

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamKvietokKvietokKvietok

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.