Popis
Výborný osviežujúci koláčik

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Zdroj | od mamy |
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
6 žltkov | |
1 celé vajce | |
210 g palmarín | |
180 g prášk.cukor | |
220 g polohr.múky | |
1/2 prášok do peč. | |
trošku citr. kôry | |
500 g červených ríbezlí | |
sneh: 6 bielok, 300 g pr. cukor |
Inštrukcie
Palmarín a pr. cukor vymiešame, postupne primiešame žĺtky a 1 celé vajce, pridáme citr. kôru a preosiatú múku s pr. do peč.Cesto rozotrieme na vymastený a strúhankou posypaný plech a upečieme. Na horúci koláč nasypeme očistené a umyté ríbezle a na ne vymiešaný tuhý sneh nad parou. Zapečieme v mierne vyhriatej rúre.
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 3150x