Viedenské rezy

Popis

Osviežujúce viedenské rezy na horúce dni 

Viedenské rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
20
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
50 minút

Ingrediencie

Klasická piškóta zo 4 vajec
Pomarančová želatína
250millilitrovsunquick
3polievkové lyžicekryštálový cukor
2balíkyzlatý klas
slahacka
500millilitrovsmotana na šľahanie
2balíkystužovač
  cukor podľa chuti
Dokončenie
  džús s rumom na namáčanie piškót
  podlhovasté piškóty
  čokoláda na ozdobu

Inštrukcie

Upečieme si klasickú piskotu zo 4 vajec, napríklad takúto: 4 vajcia vyslahame z 250g prask.cukru a 1bal.van.cukru. Pridame  125ml oleja,125 mlieka, 300g pól.muky,1/2 bál. PDP. Piskotu pecieme na 175st.

Pomarancova želatína: 250ml sunquicku rozrobim z vodou do 1L, pridáme 3PL kryst. Cukor a 2zlate klasy všetko spolu poriadne premiesame a dáme uvariť na ako puding. Nechame mierne vychladnúť.
Slahacka: 500ml slahackovej smotany si vyslahame z praskovym cukrom, ktorý dáme podľa uváženia a 2stuzovacmi. 
 Na vychladnutu piskotu vylejeme pomarančovu želatínu a dáme zakusok zachladit do chladničky. Neskôr natrieme na zakusok slahackovu smotanu vyslahanu. Piskoty dlhe alebo okrúhle namacame v džúse z rumom a ukladáme na šľahačku. Ozdobime čokoládou alebo karamelom. 

Recepty: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.