
Výborná, nepečená pochúťka na vianočný stôl
250 | gramov | Cera |
250 | gramov | práškový cukor |
3 | polievkové lyžice | kakao |
3 | kusy | vajce |
100 | gramov | vlašské orechy |
100 | gramov | hrozienka |
100 | gramov | želé cukríky |
4 | kusy | tortové oblátky |
100 | gramov | tmavá čokoládová poleva |
V miske nad parou rozpustíme ceru, pridáme práškový cukor, kakao, rozšľahané vajcia miešame nad parou asi 15 minút, od bodu varu, kým nezhustne.
Hneď pridáme posekané orechy, pokrájané želé cukríky, na kúsky polámané tortové oblátky, hrozienka, dôkladne premiešame.
Formu na srnčí chrbát vyložíme papierom na pečenie a vlejeme pripravenú zmes. Dáme stuhnúť do chladničky, na 12 hodín. Polejeme rozpustenou čokoládovou polevou a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Pokrájame na rezy a môžeme podávať.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mám radosť, že sa Ti receptík páči
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty