
Martuška 123 | Ovocná bublanina
reklama
Úžasná a hlavne šťavnatá bublanina hotová za pár chvíľ s ovocím.
Ingrediencie
6 | kusy | vajce |
250 | gramov | práškový cukor |
2 | decilitre | olej |
2 | decilitre | voda vlažná |
350 | gramov | polohrubá múka výberová |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
drobné ovocie |
Postup
Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom, primiešame olej a vodu a dobre premiešame.
Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a na koniec zľahka tuhý sneh z bielkov.
Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pokladieme umyté ovocie.
Pečieme na 180 stupňov do zlata.
Upečené posypeme práškovým cukrom.
Výnos
1 plech
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.