
Martuška 123 | Ovocná bublanina
reklama
Úžasná a hlavne šťavnatá bublanina hotová za pár chvíľ s ovocím.
Ingrediencie
6 | kusy | vajce |
250 | gramov | práškový cukor |
2 | decilitre | olej |
2 | decilitre | voda vlažná |
350 | gramov | polohrubá múka výberová |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
drobné ovocie |
Postup
Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom, primiešame olej a vodu a dobre premiešame.
Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a na koniec zľahka tuhý sneh z bielkov.
Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pokladieme umyté ovocie.
Pečieme na 180 stupňov do zlata.
Upečené posypeme práškovým cukrom.
Výnos
1 plech
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Pístáciový rez
katarinalucanova
Pístáciový rez
Výborný pistáciový zákusok, ktorý spája obľúbenú orechovú chuť pistácií s jemným krémom a nadýchaným piškótovým korpusom.
Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Martuška 123 | Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Linecké orechové rezy s citrónovou polevou
Krehké linecké orechové rezy spájajú voňavé orechy, svieži džem a citrónovú polevu do lahodného zákusku, ktorý vďaka tomu, že je bez krému, vydrží