
reklama
Šťavnatá a veľmi chutná, najlepšie chutí poliata čokoládou.
Ingrediencie
1 | hrnček | kyslá smotana |
1 | hrnček | polohrubá múka |
1 | hrnček | kryštálový cukor |
1 | hrnček | Granko |
125 | millilitrov | olej |
1 | kus | vajce |
1 | čajová lyžička | kypriaci prášok |
2 | polievkové lyžice | kokos jemne strúhaný |
Postup
Všetky suroviny zmiešame a vylejeme do bábovkovej formy vymazanej maslom a vysypanej kakaom.
Pečieme na 180° cca 45 minút. Prípadne skúšame špáradlom, či je bábovka upečená.
Vychladnutú posypeme práškovým cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.
Celkový čas
55 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.