
reklama
Jahodová bublanina v zdravšej verzii. Robila som ju z pohánkovej, bezlepkovej a mandľovej múky s mandľovými lupienkami. Smelo môžete použiť klasickú múku.
Ingrediencie
1 | hrnček | pohánková múka |
1 | hrnček | bezlepková múka |
2 | hrnčeky | mandľová múka |
1 1⁄2 | hrnčeky | trstinový cukor |
2 | kusy | vajce |
1 | hrnček | mlieko |
1⁄2 | hrnček | olej |
1 | balík | prášok do pečiva |
jahody | ||
mandľové lupienky |
Postup
1 šálka je 250ml
Všetko spolu poriadne vymiešame, ak by bolo cesto hustejšie dolejeme mlieko. Rozotrieť na plech na papier na pečenie, poukladáme jahody, alebo akekoľvek ine ovocie. Polovicu koláča som posypala mandľovymi lupienkami.
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty