
Vlasta Dorisa | Bublanina s jahodami a čokoládou
reklama
Jemná jahodová bublanina plná chutí. Rýchlo zmizla z plechu, čokoláda ju ozvláštnila.
Ingrediencie
300 | gramov | hladká múka |
200 | gramov | cukor kryštálový |
3 | kusy | vajce |
2 | decilitre | mlieko |
2 | decilitre | olej |
1 | kus | kypriaci prášok |
1 | kus | vanilkový cukor |
1 | štipka | soľ |
600 | gramov | jahody |
100 | gramov | horká čokoláda |
Postup
Pripravíme si jahody a čokoládu na drobné kúsky

Vymiešame vajcia s cukrom, postupne pridávame na trikrát mlieko, olej, potom aj cukor a múku spolu s kypriacim práškom a vanilkový cukor. Dôkladne premiešame . Nakoniec primiešame jahody a čokoládu.

Vzniknuté cesto nalejeme na plech

Doplňujúce poznámky
Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 st. C , po upečení rozkrájame na porcie.
Dobrú chuť
Výnos
26 Kus
Celkový čas
1 hod, 5 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty