Bublanina hrnčeková

Popis

Jednoduchá, rýchla bublanina, ktorá je úžasná pre nečakanú návštevu, spotrebu sezónneho ovocia alebo len tak pre maškrtenie.

Pri recepte môžeme namiesto šálky použiť hrnček 250 ml. 

Bublanina hrnčeková  - recept

Zhrnutie

Výnos
Plech
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
25 minút
Celkový čas
35 minút

Ingrediencie

1šálkakryštálový cukor
3kusyvajce
1kusvanilkový cukor
1šálkaolej
1šálkamlieko
1šálkahladka muka
2šálkypolohruba muka
1kusprášok do pečiva
ovocie podľa chuti

Inštrukcie

Pre dávkovanie surovín použijeme hrnček cca 250 ml.

Vajcia si vymiešame s cukrom a vanielkom do peny, pridáme tekuté prísady a nakoniec preosiate múky s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrstvíme ovocie, môžeme dať aj kombináciu ovocia a ovocie môže byť čerstvé, zavárané, mrazené. Plech dáme do rúry a pečieme pri teplote 180°C cca 25 minút. 

Bublanina hrnčeková  - recept postup 1

Recepty: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.