
Frommykitchendotcom
reklama
Slaná dobrota so syrom
Ingrediencie
500 | gramov | polohrubá múka |
1 | kus | šľahačková smotana |
175 | gramov | tvrdý syr |
250 | gramov | Palmarin |
1 | kus | prášok do pečiva |
trocha | soľ |
Postup
Zo všetkých surovín zhnetieme cesto, ktoré potom necháme v chladničke odstáť 12 hodín.
Po odstátí ho rozvaľkáme na hrúbku 4-5 mm a vykrajujeme praclíky. Ukladáme ich na plech vystlaný papierom, trochu posolíme a popotrieme vajíčkom .
Podľa chuti ich nakoniec posypeme makom, oreganom, pizza korením, sézamom atď..
Pečieme na 190-200 C kým nechytia farbu.
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Celkový čas
38 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
18 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.