prevarena slahacka bez cokolady
Pozrite si aj
este jednu podotazku,robim polevu na kolac z hnedeho cukru a 3lyzic smotany sa to zvari na nit,mozem takyto kolac nechat vonku,ci je nutne ho dat do chladnicky?nechcem polievat vsetko cokoladou a tato poleva je uzasna,ale nemam uz v chladnickach miesto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sausen, aká je to poleva? koľko dávaš cukru, aby ti to vyšlo na celý koláč?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to by aj mna zaujimalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sausen neviem načo budeš prevárať trvanlivu šlahačku,daj tam stužovače a bude držať, to iste platí aj pre praškovu šlahačku, ja do kremešov dávam na štvrť lit. 1 stužovač a drží to 3-4 dni. A tú polevu neviem ale podla mňa sa jej nestane nič aj ked je u vás teplo. ja som chladila začiatkom septembra tortu len pri otvorenom okne asi 20 hodin a bola v poriadku nebolo jej nič možno si spmýnaš.Možno som ti trošku pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lyduna stuzovace tu nemame a drzi to bez chladnicky tolko?praskovu mam,ale tam ide cerstve mlieko,jedine ze ho prevarim a tak vyslaham.. takze som odkazana na cokoladu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zuzka robim tento kolac je vyborny
http://www.maggi.sk/Recepty/Recept/r502-Datlovy-zakusok.aspx
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Idú tam čerstvé ďatle?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mlieko prevar a schlaď, a môžeš šlahať práškovu prevarené mliko dlhšie vydrží
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sausen ja použivam šlahačku HOLE a ta vydrži samotna netreba do nej ani stužovač
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kazuso,ako cerstve myslis,cerstve na sk nekupis su zlte a uzasne tvdre.chrumkave,do kolaca idu normalne susene datle,ja pouzivam datlovu pastu,je to naozaj iny kolac myslim,ze na sviatky by sa hodil,ja sypem orechami,vyslovene sa to tam hodi na tu polevu nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No dievcata ja neviem,ci to nieje blba otazka,ale ak prevarim slahacku len s cukrom,vychladim a vyslaham,alebo dam len jednu cokoladu bielu,na 1liter bude mi drzat tvar?potrebujem totiz slahacku aby vydrzala asi 3-4h vonku a to sa asi ani s trvanlivou neda,ci???aby sa nezacala topit,tak rozmyslam,ze ju prevarim,ale dnu v torte uz je parizak tak zase pol kila cokolady sa mi uz zda vela...mate skusenost co vy na to bude to drzta tvar?