reklama

preco sa nedarí čokotransfer?


reklama

Prosím poraďte mi, robila som čokotransfer už niekoľkokrát, ale posledných pár krát sa mi nie a nie vydariť, pokazím celý koláčik. Neotlačí sa mi dobre a ešte aj čokoláda mi zmatnie, lebo sa celý povrch ako keby odlepí s fóliou z transferu. Prosím poraďte. Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

norika, Ut, 21. 06. 2011 - 21:23

aj ja som poslednej dobe po.... par cokotransferu aj dnes na torte len -len vydno Plačem Smútok Hambím sa

lubicc, Ut, 21. 06. 2011 - 23:27

tak ma napadlo, nemoze to byt teplom? ked je moc teplo, co dnes bolo, tak cokolada sice stuhne, ale asi nie tak tuhi ako ked je chladnejsie...

Zlomené srdce pisala som tu asi pred mesiacom,mala som ten isty problem, robila som pred tym viackrat stale sa podarilo, teraz to bude asi zlym cokotransferom.

ked ma cokolada uz nizku teplotu, cokotransfer sa neprenesie na cokoladu, lebo teplota topenia kakaoveho masla (z ktoreho je vzor na transferi) je tusim 20-25 °C... a ked je cokolada chladnejsia, neprinuti to maslo z transferu sa oddelit... mozno som pomohla, nech sa ti to uz podari

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama