preco sa nedarí čokotransfer?
Pozrite si aj
http://www.tortyodmamy.sk/forums/cokolada/cokotransfer
kuk tam
Problém je zlá čokoláda abo zlý čokotransfer.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som poslednej dobe po.... par cokotransferu aj dnes na torte len -len vydno
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ma napadlo, nemoze to byt teplom? ked je moc teplo, co dnes bolo, tak cokolada sice stuhne, ale asi nie tak tuhi ako ked je chladnejsie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pisala som tu asi pred mesiacom,mala som ten isty problem, robila som pred tym viackrat stale sa podarilo, teraz to bude asi zlym cokotransferom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked ma cokolada uz nizku teplotu, cokotransfer sa neprenesie na cokoladu, lebo teplota topenia kakaoveho masla (z ktoreho je vzor na transferi) je tusim 20-25 °C... a ked je cokolada chladnejsia, neprinuti to maslo z transferu sa oddelit... mozno som pomohla, nech sa ti to uz podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím poraďte mi, robila som čokotransfer už niekoľkokrát, ale posledných pár krát sa mi nie a nie vydariť, pokazím celý koláčik. Neotlačí sa mi dobre a ešte aj čokoláda mi zmatnie, lebo sa celý povrch ako keby odlepí s fóliou z transferu. Prosím poraďte. Ďakujem