reklama

Poťahovka


reklama

Dobrý , potrebovala by som poradiť. Používam poťahovaciu hmotu Snow wait a po vyťiahnutí torty s chladničky sa mi poťahovky zarosy a zostane lepkava a neviem aku robím chybu lebo nie vždy sa mi to stane pod poťahovku davam maslovu plnku. Som len  cukrarka amaterka a pečenie ma bavi. Ďakujem za každu radu.

 


reklama


reklama

ela1, Po, 14. 09. 2015 - 14:28

pťahovka sa môže orosiť z viacerých dôvodov , môže byť veľký teplotný rozdiel medzi chladničkou a miestnosťou, môže byť pod poťahov krém , ktorý obsahuje veľké množstvo vody v kréme , napr. pudingový , ktorý obsahuje vyšší podiel pudingu ako masla. Je vhodné ak sa dáva torta do chladničky v papierovej krabici alebo na zadnú stenu dať kartón aby nenasávala torta vlhkosť

katka63, Po, 14. 09. 2015 - 14:31

Aj mne sa to stava, ale po par minutkach je zase krasne sucha, takze ja v tom problem nevidim. Nedavam ziadne kartony do chladnicky, ale mam ju zapnutu len na jednotke

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama