plnka so sušeným sójovým mliekom + náklady na pečenie
Pozrite si aj
No neviem ako sa správa sojové mlieko ale myslím že je to to isté ako sušené alebo klasické kravské :)ja si za špeciálne suroviny účtujem toľko koľko v skutočnosti stoja prepočítam si to koľko čoho som použila a podľa toho vypočítam výslednú sumu,nechcem byť stratová ale ani zarábať na ľudskom nešťastí tí ľudia zato nemôžu že musia konzumovať niečo špeciálne, avšak ak niekto vymýšľa a kombinuje 3 plnky a ja s tým mám akurát viac výdavkov za energiu a pod.,viac roboty a riadu tak si samozrejme zapýtam viac :)no a tie podložky pod tortu ja ich účtujem priamo v cene torty lebo ľudia si nevážia prácu iných a neuvedomujú si že nás to stojí čas a aj korunky-euráče :)ved musíme pozháňať karton olepiť ho skladovať a aj ozdobné papiere a celofán niesú lacné.Dúfam že som ti aspoň trochu pomohla :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja som dostala tú istú ponuku ako ty stelka 33, asi dotyčná sa iba informuje o možnostiach a cenách.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no zrejme si pani zisťuje u koho by to bolo výhodnejšie, to je samozrejmosť, tak robíme každý informujem sa iba preto, lebo sa mi takéto požiadavky začali množiť a potrebovala som vedieť aj názory ostatných
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky, môžete mi prosím napísať, ktorá už máte skúsenosti s plnkou, do ktorej dávate sušené sójové mlieko?
1)PLNKA: Dostala som takú požiadavku na plnku, aby nebola ťažká maslová, skôr niečo odľahčené a kedže niekto z rodiny má alergiu na mlieko, tak by malo byť použité sušené sójové mlieko.
Ja som však nikdy nepoužívala takéto mlieko a neviem, ako sa to správa, resp. ako to chutí, ako sa to pripravuje a pod.
2)CENA/VÁHA: Zároveň (už keď som sa tak rozpísala
)sa vás chcem opýtať: poslednú dobu mi chodí veľa požiadaviek (nie však hromadne) na 1,5- 2kg torty, zväčša so špeciálnou požiadavku napr. to sójové mlieko, zvláštna múka, margarín namiesto masla a pod.
Na poťahovanie používam WI, pečiem v elektrickej rúre, používam mixér, vodu, ostatné ingrediencie... keďže sa tu používajú drahšie ingrediencie, než bežne pečiem, akú cenu by ste navrhovali v tomto prípade prihliadajúc aj na váhu torty?
3)PODLOŽKA: Ponúkate rovnako v cene torty 1kg/10€ aj kartónovú podložku potiahnutú baliacim papierom? lebo ja áno a ako som nad tým tak premýšľala, tie baliace šli poriadne hore (myslím ceny) + ten kartón oblepujem hrubou priesvitnou lepiacou páskou a aj na tú podložku mám nejaký náklad a teda neviem, či vy ponúkate podložky v cene, alebo si mám aj za podložku (ak nedonesú svoju, čo si so zákazníkom stále dohodnem) vypýtať napr. 0,50€ ??
Ďakujem