dodatočne som našla v starom časopise obrázok tak Vám ho posielam aby ste mali predstavu ako to vyzerá. je tam iný recept 300g cukru, 200g orechov ,(orieškov,mandlí) a mastiť maslom .Toto su zákusky ,plnia sa plnkami dajú sa na piskotu ,potom vychladiť namáčať v čokoláde.Tak sa robia aj oblúčiky tie sa daju dať aj do krému na torte nemusia sa lepiť.pozor na teflony je to veľmi horúce,radšej by som nepoužívala.Nech sa darí.

Komentáre
Neviem koľkým sa to podarilo urobiť. Ja som to naposledy jedla keď to ešte robila moja mama. Ona spodok jednotlivých hrnčekov a valčekov vykrajovala z tortových oplátok. Ja mam ešte recept originál z časopisu. Je to veľká papračka a komu som ten recept dala nikto to zatiaľ ešte neurobil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zdravím všetky cukrárky! Bola by som rada, keby mi niekto napísal ako sa vlastne ten griláž robí, kedˇ sa dá tak tvarovať. Vďaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež komu sa to podarí ja som sa tiež minulý týžden rozprávala s mojou mamou ona ich robila tie šáločky velmi dávno ale ja griláž neviem nikdy urobiť vždy mi zostanú hrudky a ja to zbožňujem nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaj babka za toto ti veľmi pekne ˇdakujem - je dosť podrobne a ešte aj tie foto to je ono ja už som to skúšala ale nešlo, len škodsa že teraz mám tak mnalo času hned by som sa pustila do toho ešte raz vďaka