
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné, prosím čím zdobíš tie medovníčky / myslím či používaš sáčok, alebo na to používaš kornútok/ neskutočne krásne, prosím nenapísala by si mi aj recept na bielkovu polevu, máš nádherné tie medovníčky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte kočky, veľmi pekne ďakujem za pochvaly - padli super. Zdobím celofánovým kornútkom - lepšie sa snim robia detaily. Presny pomer na polevu neviem povedat ale ak chceme redsiu - jedno bielko 3 lyzice preosiateho cukru, pri hustejsej o dve tri viac a kvapka citrona.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky