Váha 5 Kg, korpus piškóta , mušelínový krém a potiahnutá želatínovou poťahovkou.

Podobné obrázky
Komentáre
aký je to mušelínový krém?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mušelínový krém je : 75 g kryštálového cukru ,1 vanilkový cukor , / nemusí byť / 4 PL vody . uvariť sirup. ked začne vrieť nechať to vrieť asi 3 minúty, potom oddeliť 3 žltky od bielok a pridať tento horúci sirup k žltkam a šľahať na penu. ked to je vyšľahané pridať 175 g masla alebo palmarínu /kto čo používa / a vyšľahať . namiesto vanilkového cukru sa môže pridať kakao alebo iná aróma . je to super ľahký krém ja s ním plním skoro každú tortu a všetci si ho chvália.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super !!!!
