reklama

cokolada


reklama

viem ze sa to tu riesili uz vela krat ale je tu strasne vela prispevkov a vzdy o inom ako hladam..... chcem sa spytat ze aku cokoladu pouzivate pri vyrobe cokoladovych ozdob a pri vyrobe chocotransferu aka znacka... a aky ja vlastne postup alebo nejake pravidla:??? dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Bejč, So, 16. 10. 2010 - 10:43

ahoj, v niektorych receptoch pisu ze len čokoladu s 60% kakaa, ale ja som robila aj s obycajnou orion na varenie, figaro, ale aj ta poleva co je v tych vackoch ako medailonky je dobra

Adka_lc, So, 16. 10. 2010 - 10:48

tu polevu som videla zatial len v cba ...inde som este nepozerala.... moze byt aj ta???, asi nie vsak...

Bežne v jednote dostaneš biele aj hnedé "peniažteky". Je to cukrárska poleva, v priesvitnom sáčku.

Sisja, So, 16. 10. 2010 - 16:28

Ja používam čokoládu z lidla, je v takom hnedom obale, majú ju pri kakau, je to 200 g balenie je s 50 % podielom kakaa, som s ňou maximálne spokojná

bobinka, So, 16. 10. 2010 - 20:46

ahoj ja na čokotransfér používam klasickú čokoládu na varenie orion alebo figaro a zatial sa mi vždy podaril Vyplazený jazyk

Počkaj pár dní a všetko sa dozvieš. V sobotu sa začne predávať prvé číslo časopisu TORTY OD MAMY a tam bude všetko zdokumentované.

Adka_lc, Ne, 17. 10. 2010 - 10:21

a kde ho dostanem??????.... a ta cokolada sa neriedinicim vsak a nema byt velmi horuca...

bobinka, Št, 28. 10. 2010 - 19:56

ano čokoláda sa neriedi ja ju rozpúštam na teflonovej panvici a musí byt taká vlažná

Boyle, Št, 28. 10. 2010 - 23:38

Dá sa rozpúšťať aj v mikrovlnnej rúre, ale veľmi opatrne, po pár sekundách vyťahovať a premiešať, ohriať max. na 39 - 40 st, potom schladiť na 32 st a tak nanášať na čokotransférovú fóliu, aby sa vzor nerozmazal. Na rozmazanie mi stačilo, že som ju chytila do ruky v mieste vzoru Smútok Smútok. Prvý raz som čokoládu nariedila, lebo sa mi zdalo, že sa pomaly rozpúšťa a úplne mi zošedla.
Teraz som použila malé biele peniažteky z T-formaxu a hnedé z Cukrárskych potrieb od p. Kováča, obe boli krásne. Tieto sú dlhšie v tekutom stave, ako bežná čokoláda. Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama