Moje svieženky

Popis

Rýchle a šťavnaté čokoládovo-šľahačkové rezy
Moje svieženky - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie 40-50
ZdrojMôj vlastný
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

6kusyvajec
6polievkové lyžicekr. cukor
6polievkové lyžicepol.muky
 štipkapr.do peciva

Inštrukcie

S týchto ingrediencií upečieme korpus po vychladnutí stiahneme vrchnú"kožu"ktorá sa sama uvolní a potrieme korpus lekvárom./Ja dávam tú vrchnú vrstvu čo sa aj sama uvolní z každého korpusu dole a tak mám veľa vysušenej piškotovej hmoty ktorú používam aj na tento zákusok/Asi tak 2 litre hmoty/ja to už robím od oka tak sa mi to ťažšie píše-tá čokoládová hmota môže byť nižšia vrstva,alebo vyššia podľa chuti/,alebo odpad z korpusov,2 balíky podrvené piškoty alebo upiecť ešte 1 korpus zo 7vajec a pomrviť ho-je niekoľko spôsobov ako vyrobiť čoko-hmotu.Takže čoko-hmota:pomrvené piškoty,2 punčové aromi,poldeci rumu,350g malinový lekvár/je veľmi dôležitý dodá zákusku šťavnatosť/ a čokoládová varená plnka z 1 masla/alebo kto nerobí plnky tak 1 a pol masla,10 dkg čokoláda na varenie 2 lyžice kakao a pr.cukor podľa chuti/.Na korpus s lekvárom rozotrieme rukou čoko-hmotu do hladka a dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.Vyberieme z chladničky dookola jemne obkrojíme a narežeme 10 pásov na ktoré nastriekame šľahačku a každý pás narežeme na 4-5rezov/potrebujeme pollitra rastlinnej šľahačky na jeden plech-33x38cm/.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

vyborny napad ÁnoÁnoÁno , krasne to vyzera ÁnoÁnoÁno , hned zajtra ho urobim, lebo ja ked zocim nieco eno-nuno, tak hura system, idem na to Úsmev

No moja je to pekne polopate napísané ďakujem ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

zat ma velmi rad sviezenky tak vyskusame dakujem za receptik KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

výborné rezy ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoZlomené srdceZlomené srdceTlieskamTlieskamTlieskam

dakujem(clap) TlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoZlomené srdceZlomené srdce

robim ich aj ja ked mam odpad.ale takto je super ozdobit TlieskamTlieskamTlieskam

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

výborne,lebo mávam vela orezov takže ďalši super receptik ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnko

Ďakujééééééééém Vám(heart) Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.