
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nááádherná práca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
maš všetky velmi pekné a isto aj dobré
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerajú famózne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím Ťa mohla by si pridať aj recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Recept na Mocartové rezy
Cesto: 45 dkg hladkej špeciálnej múky, 15 dkg práškového cukru, 15 dkg palmarínu, 1 vajce, 5 lyžíc mlieka, na špic noža sódy bikarbóny.
Cesto dobre vypracujeme a rozdelíme na štyri časti. Každú vyvaľkáme, položíme na plytký, suchý plech, a upečieme (pri 180 °C asi 7 minút).
Krém: 15 dkg kryštálového cukru upálime na karamel, 3/4 l mlieka – rozdelíme na polovice, jednu prihrejeme a vylejeme na urobený karamel , v druhej rozmiešame 7 polievkových lyžíc polohrubej múky ( je to asi 22 dkg) a prilejeme do rozvareného karamelu, - uvaríme krém. Za občasného miešania necháme vychladnúť. Osobitne vymiešame 25 dkg masla s 25 dkg práškového cukru, potom pridáme vychladnutý karamelový krém, spolu vymiešame a do hotovej plnky pridáme trošku rumu. Krém si rozdelíme na štyri časti a plníme pláty. Koláč zaťažíme a odložíme na chladné miesto. Polejeme čokoládou a zdobíme podľa fantázie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne a iste aj chutne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sú excelentné!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte