lepkavý korpus - čím to je?
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ahoj!!Krasne Vianoce a k tvojmu problemu asi si vela poliala piskotu a ked mas husty dzem treba ho trosku z teplou vodou zriedit aby sa lahko natieral a potom bude OK..krasne pecenie!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, aj Tebe krasne Vianoce. Ale urcite som to moc nepoliala. A dzem som si zohriala, tak tym to tiez nebolo. nieco som musela urobit pri peceni...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno sú nedopečené, trebalo to nechať o chvíľku dlhšie v rúre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež si myslím, že boli málo upečené. Aj mne sa to už raz stalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoznačne nedopečené, tiež sa mi to prihodilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam, som poucena do buducnosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte. Dnes som si robila puncove rezy. A nechapem, vsetko som urobila tak ako vzdy, ale korpusy zostali strasne lepkave. Dala som na to zalievku a ze dam dzem.... Ale zostalo iba pri mojom umysle. Lebo dzem mi pri natierani poodtrhal kusy korpusov, cele sa rozdrobili, dzem sa nedal ani rozotriet. Este sa mi to predtym nestalo.. Neviete niektora v com to mohlo byt? cesto mam klasicku piskotu, korpusy boli uz vychladnute, pol dna odstate.
dakujem