reklama

Krem na tortu


reklama

Ahojte zienky,

mozno pre niekoho hlupa otazka Prekvapenie, ale prosim  ked chcem mat peknu rovnu tortu pred potahovanim a nechcem robit ganache, davate klasika maslo a cukor a viac vrstiev, alebo je to uplne inak? Dakujem za kazdu radu. Som iba zacinajuca "pecarka" Veľký úsmevChichocem saChichocem sa a tak sa ucim pri kazdej torte Hambím sa


reklama


reklama

anka999, Ut, 10. 11. 2015 - 05:20

Ahojko ja torty obtahujem maslom, cukor a troška pudingu, ked naplnim tortu dam na vrch papier prevratim tortu a dam schladit    a zas pred potahovanim otočim ,  ganache   som neskušala neviem či drži potahovku nech sa dari Áno

ja keď naplním tortu dám na vrch foliu a na to položim tácku alebo dosku na krájanie a trochu zaťažím - dám stuhnúť, potom dám dolu, zarovnám nožíkom boky a máš rovnú tortu- nepretáčam - tú potom potriem krémom z pudingu a masla alebo ak mi zostane parížska šlahačka dám do nej trochu masla nepotieram na hrubo tenko stačí - aby tam bola súvislá vrstvička dám zachladiť a potiahnem.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama