reklama

Korpus pre bezlepkacov


reklama

Ahojte prosim, kto ma skusenost s pecenim tort pre celiatikov? Aku nahradu muky pouzivate? Ja som pouzila bezlepkovu Promix uni spolu s tretinou solamylu. Avsak korpus bol velmi horky az stuchnuty Smútok Ako kyprydlo som pouzila Sodu bikarbonu aby to bolo "kóšer". Poradte mi prosim,neviem ako tu horkost eliminovať!!!! Mam pouzit namiesto muky iba Zlaty klas, vraj aj tak sa da?!

Pozrite si aj


reklama


reklama

lia51, Pi, 08. 10. 2010 - 11:03

pouzivame muku bezlepkovu neviem ako sa vola presne,to je jedno,lebo niekedy si prinesu a ine tam nedavame nic,ziadny solamyl ani soda bicarbona,vsetko tak ako na ine torty,len sa vymeni ta muka a korpus je jemnucky Áno

Sculy, Pi, 08. 10. 2010 - 11:28

ja davam promix PK a promix T ,PROMIXU PK asi 2 tretiny a davam prasok do peciva dr. OETKER A JE SUPER Pohoda

Namiesto múky môžeš dať aj puding dr.Oetker, tie celiatici môžu, mrkni si v starších receptoch, je tam presný recept

ja pečiem pre dceru :5vajec,200g cukru,1dc oleja,1/2prašok do pečiva,3rozne pudingy od dr.oetkara

Rebeka7, Pi, 08. 10. 2010 - 15:08

Ja pečiem z Promix na jemné pečivo, tá nemá žiadnu pachuť po upečení.

Velmiiii pekne dakujem, za cenne rady a skusenosti. Naozaj veeelka vdaka!!! A hor sa do pecenia. Veľký úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama