Korpus pre bezlepkacov
Pozrite si aj
reklama
reklama
pouzivame muku bezlepkovu neviem ako sa vola presne,to je jedno,lebo niekedy si prinesu a ine tam nedavame nic,ziadny solamyl ani soda bicarbona,vsetko tak ako na ine torty,len sa vymeni ta muka a korpus je jemnucky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam promix PK a promix T ,PROMIXU PK asi 2 tretiny a davam prasok do peciva dr. OETKER A JE SUPER
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Namiesto múky môžeš dať aj puding dr.Oetker, tie celiatici môžu, mrkni si v starších receptoch, je tam presný recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pečiem pre dceru :5vajec,200g cukru,1dc oleja,1/2prašok do pečiva,3rozne pudingy od dr.oetkara
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pečiem z Promix na jemné pečivo, tá nemá žiadnu pachuť po upečení.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Velmiiii pekne dakujem, za cenne rady a skusenosti. Naozaj veeelka vdaka!!! A hor sa do pecenia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
použi pudingový prášok, prípane solamyl....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte prosim, kto ma skusenost s pecenim tort pre celiatikov? Aku nahradu muky pouzivate? Ja som pouzila bezlepkovu Promix uni spolu s tretinou solamylu. Avsak korpus bol velmi horky az stuchnuty
Ako kyprydlo som pouzila Sodu bikarbonu aby to bolo "kóšer". Poradte mi prosim,neviem ako tu horkost eliminovať!!!! Mam pouzit namiesto muky iba Zlaty klas, vraj aj tak sa da?!