reklama

kniha-obal

Sausen , 12. 07. 2011 - 20:53

reklama

Dievcata mam taku otazku,neviem ako to napisat,ale skusim,idem robit zatvorenu knihu a zaujima ma ako mam dosiahnut,aby konce knihy trosicku pretrcali,zda sa mi vsak,ze to nebude drzat a bude sa to ohybat.Neviem ci som sa dobre vyjadrila,mate na to nejaky sposob,alebo to drzi?Idem robit s mandlovym marcipanom 25%mandli a ten je dost makky,v kuchyni mam veeelmi teplo,takze sa aj dost obavam,ako to dopadne.Dufam,ze dostanem nejake cenne rady.Dakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

karmelka (bez overenia), Ut, 12. 07. 2011 - 21:14

no Zuzi, ja teda neviem, ale u vás v teplých krajinách to asi bude problém... ja som to len tak normálne dala, len mi to nepretrčalo veľa a držalo... ale nemala som tu rovníkové teplo....

Ja som práve minulý týžden robila knihu ale vtedy nebolo tak teplo, a nemala som problém držalo mi to. Ked sa mi poťahovka zdala byť velmi mäkká tak som dala poťahovku na pár minut do chladničky.

Ja zvyknem pridat troska viac Solamylu,aby bola hmota tuhsia, len neviem ci sa moze davat aj do mandl. marcipanu Úsmev

katka63, Ut, 12. 07. 2011 - 22:39

ja obal na knihu robim zasadne z cokoladovej potahovky. Je to super nemusim nic farbit a drzi to dobre, aj ked okraje trochu pretrcaju. Uz inac ani robit nebudem

evikum, Ut, 12. 07. 2011 - 23:20

Ahoj, ja som takú robila pred týždňom. Tiež som sa bála, aby to držalo, tak som si ušúľala pásik hmoty a ten som prilepila na horný okraj. Potom som už len na tortu položila poťahovku, orezala, zahla pod ten pásik a zahladila a bolo to ok. Použila som čokohmotu zmiešanú so Smartflexom. Počkaj, idem si aspoň pridať foto Chichocem sa .

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama