kniha-obal
Pozrite si aj
no Zuzi, ja teda neviem, ale u vás v teplých krajinách to asi bude problém... ja som to len tak normálne dala, len mi to nepretrčalo veľa a držalo... ale nemala som tu rovníkové teplo....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som práve minulý týžden robila knihu ale vtedy nebolo tak teplo, a nemala som problém držalo mi to. Ked sa mi poťahovka zdala byť velmi mäkká tak som dala poťahovku na pár minut do chladničky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja zvyknem pridat troska viac Solamylu,aby bola hmota tuhsia, len neviem ci sa moze davat aj do mandl. marcipanu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja obal na knihu robim zasadne z cokoladovej potahovky. Je to super nemusim nic farbit a drzi to dobre, aj ked okraje trochu pretrcaju. Uz inac ani robit nebudem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja som poťahovala smarflexom a držalo to dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som takú robila pred týždňom. Tiež som sa bála, aby to držalo, tak som si ušúľala pásik hmoty a ten som prilepila na horný okraj. Potom som už len na tortu položila poťahovku, orezala, zahla pod ten pásik a zahladila a bolo to ok. Použila som čokohmotu zmiešanú so Smartflexom. Počkaj, idem si aspoň pridať foto .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata mam taku otazku,neviem ako to napisat,ale skusim,idem robit zatvorenu knihu a zaujima ma ako mam dosiahnut,aby konce knihy trosicku pretrcali,zda sa mi vsak,ze to nebude drzat a bude sa to ohybat.Neviem ci som sa dobre vyjadrila,mate na to nejaky sposob,alebo to drzi?Idem robit s mandlovym marcipanom 25%mandli a ten je dost makky,v kuchyni mam veeelmi teplo,takze sa aj dost obavam,ako to dopadne.Dufam,ze dostanem nejake cenne rady.Dakujem.