karamelová torta s penovou vložkou
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem a prosím vás,nevedeli by ste mi ešte poradiť,keď zkaramelizujem ten cukor a pridám do toho smotanu,nestvrdne mi ten karamel?Dokáže sa mi opäť rozpustiť?A ešte jednu otázočku:Do toho krému mám najprv dať maslo a potom karamel,alebo naopak?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka, rozpusti si karamel a do neho vlej smotanu, karamel Ti stuhne, ale pomalým varením sa pekne rozpustí - zvyšný postup máš v recepte, prečítaj si ho ešte raz, autorka to tam pekne napísala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A keby si to chcela mať jednoduchšie uvar si salko asi 2 hod. /zatvorenú plechovku/ alebo ešte jednoduchšie kúp karamelové salko a vymiešaj ho s maslom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Toto je super nápad.Ďakujem veľmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa také niečo ešte nikdy nestalo, ani dnes, keď sa ta smotana do karamelu leje len pomaličky, cícerkom, tak vôbec sa nespraví hrča, stále to je pekne tekuté. (neviem, možno to je tým že ju pridávam keď má izbovú teplotu)
a krém si vymiešam s maslom a potom už len pridávam karamel :o)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak ako hovorí helik00...v žiadnom prípade to nelej studené priamo z chladničky....izbová teplota a cícerkom...a nič nestvrdne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň.Prosím vás,nevedeli by ste mi niekto poradiť?Veľmi rada by som chcela urobiť karamelovú tortu s penovou vložkou,ale vôbec neviem,ako sa robí.Neviete mi niekto poradiť?Veľmi pekne ďakujem.