reklama

K2 alebo WI


reklama

Ahoj.Chcela by som Vás poprosiť o radu.Idem robiť svadobnú poschodovú toru. Zákazník si želal ,aby bola celá biela.Doteraz som stále poťahovala torty s K2. Nikdy som s ňou nemala problém, no naposledy sa mi celá zarosila. Chcem sa opýtať či je lepší WI ,či sa s ním dobre pracuje a či sa nerosí keď potiahnem tortu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj Lenka ja som iba začiatočnok ale robila som svoju prvu svadobnu čisto bielu,potahovana je WI zmiešany s K2 a robilo sa to super.Držim palce,nech sa darí.

WI by som určite nepokazila K2, aj keď je to každého osobná vec, toto je môj názorObjímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam Objímam

jaja26, Po, 16. 08. 2010 - 21:03

ahoj,ja som poťahovala WI svadobne,a tiež sa zarosili ked som ich vybrala z chladničky,ale to je asi vždy tak s každou poťahoukou ked je von 30 stup. alebo nie? ako to robite v takychto teplach,ked torta musi byť v chlade aby vydržala do svadby?Slnko

Ja osobne mam lepsiu skusenost s WI, s K2som tiez potahovala a vobec mi nevyhovuje ani chutovo ani elasticitou.....je to moj nazor a skusenost.... a k tomu roseniu, bohuzial v tomto teple sa rosi aj WI( ja tortu supnem do prievanu , alebo pustim na nu ventilator a je to ok)Mrkám

dadka1, Po, 16. 08. 2010 - 23:03

wi je naj naj hmota..musi sa jej onikat..je to pani hmota!!!!Kvietok

ja som robila s K2 iba závoj na svadobnej a tak mi zarosil, že nepomohol ani ventilátorPlačem Plačem

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama