reklama

Je potrebné vystužiť dvojposchodovú tvarohovo-šľahačkovú tortu?


reklama

Ahojte, opat by som od Vas skusenych a sikovnych zienok potrebovala poradit Zlomené srdce
Buduci tyzden ma caka prva dvojposchodova torta (spodna bude mat priemer 25cm a vrchna 18cm). Ma byt slahackovo-tvarohova (bez ovocia).
Myslite, ze ju treba aj vystuzit?
Teda normalne tuto plnku robim len so stuzovacom slahacky. Teraz pridam aj zelatinovy stuzovac. Myslite ze to staci? Alebo mam dat aj vystuze (slamky so spajdlami)?
A este jedna otazocka: moze byt taka velkost poschodi - priemer 25cm a 18cm?
Dakujem za kazdu radu! Kvietok Kvietok Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

jeej, velmi pekna torticka Zlomené srdce Áno
ale ta tvarohova plnka od judit je pevna, tam je maslo... no v mojej maslo nebude - iba tvaroh a slahacka. tak preto sa toho bojim, ci to udrzi Mlčím
no uvidim asi podla toho ako mi to stuhne v chladnicke a potom sa roznodnem, ci tam tie spajdle dam alebo nie...
ale dakujem Kvietok
a este ma zaujala ta plnka pribinacik - poslala by si mi recept? celkom by ma to potesilo Mrkám Kvietok dakujem

jeej, super! chlebik39 ved tam riesia presne to, co potrebujem aj ja Váľam sa od smiechu po podlahe
a ja som tu hodinu sedela a hladala a nic...
este raz velka vdaka Kvietok Kvietok Slnko

JakubTN, Pi, 09. 12. 2011 - 00:08

vystuzit urcite...ja som robil poschodove stvorce, horny stvorec mal iba 12 cm, plnka maslovo pudingova a spodna torta sa na jednej strane total odula..prvykrat som to videl na mojej torte...takze urcite by som vystuzil...

Lorna, Pi, 09. 12. 2011 - 00:41

Určite vystužiť, radšej neriskuj.. Ono ti to možno udrží, ale tak ako píše Jakub, poťahovka na spodnej torte sa môže pod váhou vrchnej torty oduť.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama