
reklama
Jemné chutné pečivo
Ingrediencie
260 | gramov | hladká múka |
220 | gramov | Palmarin |
50 | gramov | vanilkový cukor |
70 | gramov | mleté orechy |
1 | kus | vajce |
1 | čajová lyžička | škorica |
Na obalenie: | ||
práškový cukor | ||
vanilkový cukor |
Postup
Všetky indrigencie spolu zmiesime na vláčne cesto, potom tvarujeme kolieska, esíčka...
Pečieme pri teplote 150 st. Celzia do ružova. Ešte teplé obalíme v zmesi práškového a vanilínového cukru (príp. pridáme trochu škoricového cukru).
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
40 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.