reklama

Dia mascarpone torta a čokoláda

Bea40 , 20. 01. 2013 - 17:00

reklama

Dievčatá, prosím Vás o radu, budúci piatok budem piecť na skúšku pre jednu rodinku dia tortičku. Upečiem dia korpus, plnka bude mascarpone s dia cukrom, tortu budem robiť v ZILA forme, aby som mohla dať aj ovocie a zaliať to želatínou. Poťahovku na tortu nechcú, miesto toho by som použila na boky dia čokoládu. Prosím Vás chytí mi čokoláda na mascarpone, aj keď to nepotriem maslom? Problém je ten, že pri takto chorých ľuďoch sa musí dávať pozor nielen na dávku cukru, ale aj ostatné zložky, lebo potom majú problém s "glyčkou". Bol by veľký prehrešok, ak by som našľahala pravé maslo s troškou dia cukru a tým to potrela? Ďakujem za každú radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

zut12, Ne, 20. 01. 2013 - 19:16

čokoláda sa na mascarpone krém prichytí bez problémov, nemusíš dávať iný krém...dávam chocotransfer aj na čistú šlahačku, aj na ovocné krémy...

nela88, Ne, 20. 01. 2013 - 20:47

zut12 môžeš prosím Ťa poradiť, ako sa dá čokotransfér na šľahačku? Ďakujem Slnko

zut12, Ne, 20. 01. 2013 - 21:07

tak isto ako na plnku...na pás chocotransferu nalejem čokoládu a obtočím tortu, po stuhnutí fóliu stiahnem...napr. tá myšacia torta je naplená traseným ovocným krémom, potretá je hrubšou vrstvou šľahačky / obyčajnej vyšľahanej živočíšnej smotany na šľahanie/ a priamo na tej šľahačke je na bokoch chocottransfer a na vrchu čokohobliny

Aliss, Ne, 20. 01. 2013 - 19:17

Bea,tá vrstva bude tenká,potri,ak sa ti to bude robiť lepšie,ale myslím,že na mascarpone bude čokoláda držať tiež alebo použi čokotransfer Úsmev

Bea40, Ne, 20. 01. 2013 - 20:40

Zut12 a Aliss, dievčatá, ďakujem ste moje poklady Objímam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama