Dia mascarpone torta a čokoláda
Pozrite si aj
čokoláda sa na mascarpone krém prichytí bez problémov, nemusíš dávať iný krém...dávam chocotransfer aj na čistú šlahačku, aj na ovocné krémy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zut12 môžeš prosím Ťa poradiť, ako sa dá čokotransfér na šľahačku? Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak isto ako na plnku...na pás chocotransferu nalejem čokoládu a obtočím tortu, po stuhnutí fóliu stiahnem...napr. tá myšacia torta je naplená traseným ovocným krémom, potretá je hrubšou vrstvou šľahačky / obyčajnej vyšľahanej živočíšnej smotany na šľahanie/ a priamo na tej šľahačke je na bokoch chocottransfer a na vrchu čokohobliny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bea,tá vrstva bude tenká,potri,ak sa ti to bude robiť lepšie,ale myslím,že na mascarpone bude čokoláda držať tiež alebo použi čokotransfer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zut12 a Aliss, dievčatá, ďakujem ste moje poklady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, prosím Vás o radu, budúci piatok budem piecť na skúšku pre jednu rodinku dia tortičku. Upečiem dia korpus, plnka bude mascarpone s dia cukrom, tortu budem robiť v ZILA forme, aby som mohla dať aj ovocie a zaliať to želatínou. Poťahovku na tortu nechcú, miesto toho by som použila na boky dia čokoládu. Prosím Vás chytí mi čokoláda na mascarpone, aj keď to nepotriem maslom? Problém je ten, že pri takto chorých ľuďoch sa musí dávať pozor nielen na dávku cukru, ale aj ostatné zložky, lebo potom majú problém s "glyčkou". Bol by veľký prehrešok, ak by som našľahala pravé maslo s troškou dia cukru a tým to potrela? Ďakujem za každú radu.