white icing Taliansky alebo Belgicky?
Pozrite si aj
Ja používam Belgický som sním spokojná na sto percent
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam belgicky priamo z belgicka manzelova kolegynka je belgicanka tak mi doniesla kiblik...som spokojna velmi...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja mám skúsenosti s belgickým a neviem si vynachváliť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ja tiez belgicky a je super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za odpovede
nemate niekto skusenosti s Tal? ten je lacnejsi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ovela lepsi je belgicky s Callebautu,mal som aj taliansky,ale ten mi skor pripomiinal K2.doddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
belgický Icing je najlepšia hmota zo všetkých...A že som už skúsila asi fakt všetky čo sú na trhu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som si objednala s cukrárenských pomôcok ten je aky? prosím odpovecte mi dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, tak si objednam bel
llll19 neiem, aky si si objednala, nebolo to tam napisane? ked ti pride, tak to tam urcite bude
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
danulka dakujem ak pomôže je v takom hnedom vedierku a má7kg píšem ako magor ale lepšie tovysvetliť neviem dakujem za odpoved
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no, aj ja som si uz objednala a je v hnedom vedierku a tiez ma 7 kilov, takze to budes mat asi ten belgicky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mohla bych vědět, která firma vyrábí ten Italský? U nás v Čechách mají všechny firmy v nabídce jen ten Belgický, jiný nenabízejí a na netu jsem žádné podrobnosti nenašla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak jsem právě zjistila, že to je Bianca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vladradka, ten taliansky maju aj v svet pecenia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aaaaaaaaahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Ci je lepsi white icing Taliansky, alebo Belgicky... DAKUJEM