Upresnujem ohladom marcipanu
Pozrite si aj
reklama
reklama
Dosyp sušené mlieko a trochu cukru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Asi mi blbne internet, nezobralo mi to komentár...takže znovu. Ja robievam podľa toho receptu s medom a robí sa s ním lepšie ako keď je len sušené mlieko a cukor. Je taký elastickejší a tak rýchlo netvrdne a nepraská. Keď píšeš, že je mäkký, nechápem, ako sa môže rozsýpať, ale skús si ešte ruky natrieť tenkou vrstvou cery a dobre premiesiť. Všeobecne ale platí, že ak je mliečny marcipán mäkký, treba pridať sušené mlieko, ak je tvrdý a drobivý, tak pár kvapiek vody a trochu cukru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa osvedčilo trochu oleja do marcipánu a nemám problém tiež som to mala ako radu odtialto a pomohlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
noo on je moc mekky a trha sa rosipa sa... ked uz mam kolieska taaak ich zohnem a je po a marcipan myslim zo suseneho mlieka... tak comam este skusit?