reklama

Upresnujem ohladom marcipanu


reklama

noo on je moc mekky a trha sa rosipa sa... ked uz mam kolieska taaak ich zohnem a je po a marcipan myslim zo suseneho mlieka... tak comam este skusit?Mlčím

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sigetka, Št, 25. 02. 2010 - 19:28

Asi mi blbne internet, nezobralo mi to komentár...takže znovu. Ja robievam podľa toho receptu s medom a robí sa s ním lepšie ako keď je len sušené mlieko a cukor. Je taký elastickejší a tak rýchlo netvrdne a nepraská. Keď píšeš, že je mäkký, nechápem, ako sa môže rozsýpať, ale skús si ešte ruky natrieť tenkou vrstvou cery a dobre premiesiť. Všeobecne ale platí, že ak je mliečny marcipán mäkký, treba pridať sušené mlieko, ak je tvrdý a drobivý, tak pár kvapiek vody a trochu cukru.

mne sa osvedčilo trochu oleja do marcipánu a nemám problém tiež som to mala ako radu odtialto a pomohlo

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama