reklama

Salkovy marcipan-pomoc


reklama

ahojte dievcata, vcera som siurobila salkovymarcipan a modelovala z nehokvietky. Potom somsi zvysok zabalila do folie, ze dnes budem pokracovat, ale bol tvrdy ako kamen. Ohriala som ho v mikrovlnke, trocha prepracovala mokrymi rukamu, malinko podsypala Solamylom a isla som tvarovat kvietky, ale uplne sa mi drolil a rozsypaval,vobec nebol ako plastelina. Co mam urobit? Dakujem za vase radySlnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

poradiť neviem ale chcela by som poprosiť o recept na tento marcipán

ja som robila-jedno Salko, 400g polotuc. suseneho mlieka, 1 lyzica oleja a voda podla potreby, pridavas pomaly, namacas si iba ruky a miesis cesto. Ingrediencie sa pekne spoja. Inac ak si tu na stranke zadas do vyhliadavaca Salkovy marcipan najde ti aj iny recept.

Tamik, St, 18. 11. 2009 - 15:20

mne sa stalo zo isté,rozsypával sa,ale niekde tu jedna žienka tvrdila že salkový sa nemôže nepodariť.Tak som miesila, máčala ruky a miesila skoro dve hodiny,že keď sa musí podariť tak musí.Aj som ho vypracovala.Bolo to pracné ale podarilo sa.Len trpezlivosť.

Ja robím hlavne so salkovým marcipánom dávam jedno salko 400 g sušeného polotučného mlieka 3 lyžice pšeničného sirupu a aromu a to je všetko len zmiesim dohromady ...niekedy je redší tak domiesim práškovým cukrom a anjlepšie sa mi s ním pracuje na druhý deň vtedy je akurát len to netreba s cukrom prehnať Úsmev nech sa podarí

Gledis, Št, 10. 12. 2009 - 18:08

Ivka presne jak píše Tamik len ho zohrej a namoč si ruky a miesiť a miesiť a miesiť.Je to drina ale podarí sa neboj.Slnko Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama