salkomarcipan alebo MMF-s cim sa lepsie pracuje...
Pozrite si aj
adeluska ty si sa nejak rozbehla
ja som uz vyse mesiaca nic nepiekla a uz mi to chyba.. a ja velmi rada robim s MMF a WI, salkomarcipan som este neskusala, ale raz skusim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa velmi dobre robí mmf a podsypam solamylom potom sa tak nelepi vyskušaj
(brokenheart) (brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to ja riešim salkomarcipán na zajtra. Doteraz som robila len s MMF. Len raz som skúsila tento salkový a robilo sa s ním super, bol plastickejší ako mmf. Má podľa mna tú nevýhodu, že nie je krásne biely ako MMf. Ale nám mmf nechutí, takže preto idem robiť ten so salkom, ten dokonca chutí aj mne a to nemám tieto hmoty vôbec rada.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Řekla bych, že salkový marcipán je ještě tvárnější než mléčný , modelované věci lépe drží tvar a na potahování je výborný, netrhá se a vytvaruje se podle potřeby(s MMF mi to tak nikdy nejde) .
Přesný recept nemám , cukr dávám podle chuti a sušené mléko podle potřeby.
Jestli se chcete podívat tak celkav.rajce.idnes.cz .Z dortů je to koš s růžema,televize, párek v rohlíku a kytara - všechno potažené a dozdobené salkovým marcipánem a z marcipánu kromě mimozemšťana a letadla všechno.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeeeej celkav tak ty ich mas krasne
budem musiet aj ja vyskusat salkovy, akurat neviem ci mam na neho recept..
celkav mozem ta poprosit o recept? alebo niekto kto mate.. D.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
salkovy je podrobne popisany v postupoch.klikni si.aj mne sa dobre s nim robilo,len nam velmi nechuti.je ako zuvacka,alebo karamelky.len nie biely.aj ruze sa mi dobre robili.skus.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež používam salkový marcipán na poťahovanie i ružičky a postavičky. Mne sa s ním robí super.Recept mám z tejto stránky.
http://tortyodmamy.sk/?q=na-krstiny/pre-dvojicky-3
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata niekto ma tu naockoval v diskusii so salkomarcipanom a reku opytam sa ake mate skusenosti, pripadne poprosim recept-vami overeny a nejaky ten odkaz na torticku potahovanu tou hmotou-chcela by som vidiet ako to vyzera...ake ma hmota vlastnosti, robila som zatial mliecny, MMF a wi a este cokoplastelina-nikdy viac...
a naj sa mi robi s wi ale aj s mmf az na ten praskovy cukor az za usami
budem Vam vdacna...mam robit krstinovu a neviem ci robit s MMF alebo skusit salkomarcipan...dilema na piatkovy vecer