reklama

RDI a WI prosiiiiim


reklama

Ahojte sikulky, prosim vas, viete mi povedat aky je rozdiel v RDI a WI? Teda s WI sa mi robi vyborne, ale chcela by som sa spytat aky je RDI, ci sa s nim tiez tak dobre potahuje aj modeluje a hlavne ako chuti, lebo WI sa nam zda dost sladky. Chystam sa objednat si ho a aby som potom nelutovala.Dakujem vamÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, Pi, 20. 11. 2009 - 11:32

S RDI sa mi poťahuje dobre, ale na postavičky a kvietky je moc mäkký a taký naťahovací. Musíš veľmi zahusťovať cukrom, škrobom. Chuťovo sa nedá porovnávať s WI, je len cukrový bez akejkoľvek ďalšej chuti. Ja ho zvyknem dochutiť citr. arómou.

veva, Pi, 20. 11. 2009 - 11:33

Ahoj ja mám doma obidve hmoty.RDI je trochu mäkší,ale tiež sa mi s ním robí výborne.WI má vynikajúcu vanilkovú vônu a RDI je skoro taký istý,ale bez tej vanilkovej vone.Len sladká hmota.Myslím,že RDI je o niečo lacnejší tak ja si už budem kupovat len ten,lebo velký rozdiel medzi nimi nieje.

Betuli, Pi, 20. 11. 2009 - 11:43

Dá sa zmiešať RDI+WI+K2? Neurobí to nejakú šarapatu?

ZuzkaV, Pi, 20. 11. 2009 - 12:36

No takto by som to nemiešala - myslím všetky tri dokopy. Ale RDI a K2 miesim spolu bežne.... Žiadna šarapata sa nekoná

Betuli, Pi, 20. 11. 2009 - 12:48

RDI+K2 miešam aj ja len nejak som si to neustriehla a RDI sa mi minulo. Samotnú K2 používať nechcem lebo sa mi s ňou zle robí. Potrebujem poťahovať tortu a ostala mi nafarbená zmes K2+RDI ale mám toho málo tak som to chcela zmiešať s WI. Samotné WI dať nechcem

kjanka, Pi, 20. 11. 2009 - 13:09

Ja si myslím, že sa všetky hmoty zmiešať dajú, WI a RDI sú podobné, nemala som dosť RDI, tak som ho zmiešala s K2 a bolo to dobre. Myslím, že takto K2 získa na plastickosti.

pexeso, Pi, 20. 11. 2009 - 13:18

kľudne sa dajú zmiešať všetky tri dokopy. ale na poťahovanie je najlepší RDI, odporúčam dochutiť arómou.. ak sa doň pridá trocha K2 nie je to na škodu. WI si treba šetriť na kvety a postavičkyÚsmevMrkám petraÚsmev

doddy, Pi, 20. 11. 2009 - 17:51

Ja miesam RDI a K2 vzdy , pol na pol.Ovela lepsie sa mi nimi potahuje takto,ako s kazdou samostatne.doddes

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama