reklama

prve potahovanie


reklama

Pomoc prvy krat idem potahovat tortu.Iden robit muzske torzo tvarovanie korpusu nebude az taky problem kedze som vystudovana dizajnerka viem aj modelovat ale potiahnut tortu ano a este k tomu nemam ani zehlicku na marcipan a bojim sa ako to dopadne pomozte akohttp://www.tortyodmamy.sk/sites/all/modules/smileys/packs/skype-anim/em… to mam urobit.Smútok Smútok Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Martinka záleží od toho s akou poťahovou hmotou budeš poťahovať. Ja poťahujem väčšinou white icingom, s tým sa veľmi dobre pracuje a naposledy som mala vzorovanú podložku, tak som to uhladila len rukou. Ak si budeš robiť falošný marcipán alebo MMF, tak si to urob radšej mäkšie, ale nie veľmi aby sa ti s tým dobre pracovalo a hlavne aby ti nikde neostali záhyby. Držím palceSlnko Slnko Slnko

no potahovala som marcipanov z tesca a bol super natiahla som to uhladila a nechala postat a popraskal sa a riadne nevyzeralo to dobre a pritom ten tvar torty som vymodelovala na amateraz super som sa aj sama cudovala aj som to potiahla dobre uplne hladko tak neviem kde som urobila chybu ze to potom popukala.mozno som nemala to valkat na praskovom cukre alebo ten marcipan mozno som to mala niecim potriet neviemPlačem
mozem ta poprosit o vysvetlenie tych vasich pojmov ako white icingom, k2 a MMf nerozumiem tomu kedze som pekarsky laik a peciem len tak ale teraz som doma na materskej a slubila som si ze prvu tortu dietatu upeciem ja tak isto manzelovi na 30 a ockovi na 50a starkej na 70 a to mame v tomto roku vsetko tak sa chcem naucit potahovat pecenie nieje taske ani modelovanie ale potahovanie je moja smrt hlavne cimHambím sa

Martinka neviem kde si urobila chybu, mne marcipán z Tesca nikdy neztvrdol, ale ja vaľkám všetko na Gustine, nie na práškovom cukre. White icing je podľa mňa najlepšia hmota na poťahovanie, ale najdrahšia. K2 je tiež poťahová hmota, ktorá sa dá kúpiť, ale mne osobne nechutí, je veľmi sladká. MMF je doma vyrobená hmota z marschmallow cukríkov. Návod na výrobu nájdeš medzi receptami. Teraz najnovšie som vyskúšala novú hmotu Pasta Dama Top, tá mi pripomína white icing, ale je o polovicu lacnejšia. Musíš sama skúsiť s čím sa ti bude najlepšie pracovať, ale chce to aj veľa trpezlivosti. Držím palce nech sa ti daríSlnko Slnko Slnko

dakujem mne sa dobre pracovalo aj z tou z tesca ale ked som to potiahla a nechala odstat tak popraskala asi som to nemala valkat na tom praskovom cukre preto to asi potom stvrdlo a ked som to dala vonku do minus 10 na balkom tak zase omekla neviemHambím sa

live.el, Po, 25. 01. 2010 - 17:22

Treba vyvaľkať poťah dosť veľký a záhyby sa robiť nebudú a nemal by byť ani tenký. Ja tiež nemám žehličku hladím rukou.Mrkám

Zehlicka ti pri torze nepomoze,ta je dobra iba na rovne povrchy,vpohode to zvladnes rukou,budes toho muza hladkat a hladkat a uvidis ze to pojdeChichocem sa Chichocem sa cim budes potahovat?

len pozor na to hladkanie, aby sa si sa nezabudla a neprederavila poťahChichocem sa Chichocem sa

dakujem baby za rady dam vediet ako to ide.dneska sa do toho idem pustit.a potahujem marcipanom kupila som si v tesca.Ak sa podary dam sem foto zatial dik

no mal som zly marcipan strasne ztvdol hned ako som ho polozila na secto a popukal nebolo to pekne a tak dobre to vyzeralo skuste mi poradit dobry recept na marcipan lebo ten kupeny stvrdne ked som ho vyvalkala alebo som nemala dat poden praskovy cukor neviem kde som urobila chybu. Plačem
mozna druhy pokus pojde lepsie drzte palec

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama