Ozdoby z MMF sa lámu.
Pozrite si aj
skus si navlhcit ruky a premiesit ,bude to lepsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hmota sa môže lámať keď je veľa cukru alebo málo vody. Ako napísala Adika skús si navlhčiť ruky a premiesiť. Predtým pomôže málinko prihriať v mikrovlnke.
Ak to nepomôže a hmota sa drolí, tak jednoznačne veľa cukru a málo cukríkov, hmotu už nemá čo držať pokope. Pomôže podľa množstva roztopiť ešte zopár cukríkov a vmiešať to do hmoty.
"Piecť môže každý!"
http://bohusl.multiply.com/
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lucinko keď ti môžem poradiť nerob rižičky z MMF zle sa stým robí ,ale keď si urobíš falošný marcipan
12 dkg sušené mlieko,12 dkg práš.cukor,2 bielk atak zistíš že oveľa lepšie sa stým pracuje ,len mušíš potierať olejom dosku keď budeš valkať cesto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vám za rady, nejako sa mi tá torta podarila, určite ked budem mať čas pridám fotku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dnes som skúšala robiť MMF celkom fajn na prvý raz .Skúšala som robiť len ozdoby lebo som si spravila len menšie množstvo keby sa náhodou nevydarila.Ked som robila ružičky tak sa mi lámali ale len okraje lupienkov.Ako to mám vylepšiť aby sa mi s nou lepšie pracovalo?je možné že som dala viacej cukru a bola hmota suchšia? Dakujem za rady a odpovede.