Popis
Ako uvariť pravý parížsky krém.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 5 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 5 minút |
Ingrediencie
Inštrukcie
Ingrediencie:
- 0,40 dkg cukor kryštál
- 1 kg maslo
- 1 lit. smotana
- 0,30 dkg tmavá cukrár. poleva
- 0,15 dkg kakao
Postup:
Smotanu s cukrom si dáme variť a do vriaceho zamiešame preosiate kakao a čokoládu. Dobre prevaríme a dáme šľahať.
Do letného pridáme nakrájané maslo a vymiešame na hladký krém.
Norma na 100 ks parížskych rožkov.
Ja ho používam aj do bohemky a zákuskov kde je čokoládová plnka.
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 2140x
Komentáre
šľaháme ešte horúce?...to sa dá?