reklama
Ako uvariť pravý parížsky krém.
Ingrediencie
| 400 | gramov | kryštálový cukor |
| 1 | kilogram | maslo |
| 1 | liter | smotana |
| 300 | gramov | cukrárska poleva tmavá |
| 150 | gramov | kakao |
Postup
Postup:
Smotanu s cukrom si dáme variť a do vriaceho zamiešame preosiate kakao a čokoládu. Dobre prevaríme a dáme šľahať.
Do letného pridáme nakrájané maslo a vymiešame na hladký krém.
Norma na 100 ks parížskych rožkov.
Ja ho používam aj do bohemky a zákuskov kde je čokoládová plnka.
Parížska šľahačka, parížsky krém, aký je v tom rozdiel?Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama

šľaháme ešte horúce?...to sa dá?