Pravý parížsky krém

Popis

Ako uvariť pravý parížsky krém.

Pravý parížsky krém - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

Inštrukcie

Ingrediencie:

  • 0,40 dkg cukor kryštál
  • 1 kg maslo
  • 1 lit. smotana
  • 0,30 dkg tmavá cukrár. poleva
  • 0,15 dkg kakao

Postup:

Smotanu s cukrom si dáme variť a do vriaceho zamiešame preosiate kakao a čokoládu. Dobre prevaríme a dáme šľahať.

Do letného pridáme nakrájané maslo a vymiešame na hladký krém.

Norma na 100 ks parížskych rožkov.

Ja ho používam aj do bohemky a zákuskov kde je čokoládová plnka.

Recepty: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

šľaháme ešte horúce?...to sa dá?

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.