postavičky z marcipánu
Pozrite si aj
aku hmotu pouzivas?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
každá poťahová hmota keď s ňou dlžšie robíš mäkne .Ja stále ,postavičky robím zo sušeného mlieka sú pevné a držia tvar.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niekedy pomoze ochladzovat ruky alebo nachvilu schladit hmotu v mraznicke, veru kazda sa v teplych rukach topi
Vela stastia a trpezlivosti nech sa Ti dari je to fuska!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som zatial vsetky robila z MMF a WI... WI je trosku makksia, ale da sa..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vám za cenne rady:)Používam,K2-cukr.hmotu,sušene mlieko momentalne doma nemam,tak skusim nabuduce.Dam deti spat a idem znovu nato
ešte raz ďakujem!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lenočka to sa ti z K2 ani nebude dať...skús doň pridať práškový cukor + kukuričný,alebo nejaký inž škrob a vymies spolu...malo by ti to spevnieť.gabika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika poslúchla som tvoju radu a išlo to lepšie,niečo mi vzniklo,no žiaden"michelangello"to nie je Dam foto nech vidite vysledok "našej spolupráce"!Ste strašne zlate,že poradite,doteraz som bola taký samouk
Ďakujem vam všetkým a pekný deň vám želam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte baby!Prosim vás o radu,dost súrne(práve sa s tým trápim).
,poradte mi prosím vás niektoré máte tie figúrky také pekné,nemam žiadne formičky,len svoje ruky!
ako modelujete z marcipánu,potrebujem spraviť postavu surfistu,chcem to pekne,čím to robím dlhšie tým horšie,lebo akonáhle hmota zmekne začne tiecť,už som skúšala aj na balkóne