Odtučnené mlieko
Pozrite si aj
reklama
reklama
Horšie by bolo keby si kúpila plnotučné. Vtedy by sa veľmi lámal. Ale pri odtučnenom by nemal byť problém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka ja som roky používala len plnotučné mlieko a robilo sa mi velmi dobre.Problém je v tom,že pr.cukor je odškrobený aby sa netvorili hrčky a ten škrob tam chýba.Ja tam pridávam maizenu.Ked robím z odtučneného mlieka pridávam olej.Nedávam bielok.A potahujem maslové torty vôbec sa netopí.Pekný večer.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majka22, ja som jednu z mojích posledných tort poťahoval marcipánom z odtučneného mlieka a robilo sa mi výborne. Je to torta štvorlístok s lienkou. Marcipán som robil: 8pl odt.suš.mlieka,8pl práš.cukru a jedno bielko a podľa potreby som dosýpal cukor alebo mlieko a bol super. Skús a uvidíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem ste zlatí papa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Vedel by mi niekto z vás poradiť, čo sa stane s marcipánom, ak miesto polotučného dám odtučnené mlieko? Bude to tragédia? Omylom so ho kúpila a teraz neviem, čo s ním. Ďakujem
