reklama

Odtučnené mlieko


reklama

Vedel by mi niekto z vás poradiť, čo sa stane s marcipánom, ak miesto polotučného dám odtučnené mlieko? Bude to tragédia? Omylom so ho kúpila a teraz neviem, čo s ním. ĎakujemBozkávam Bozkávam Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Horšie by bolo keby si kúpila plnotučné. Vtedy by sa veľmi lámal. Ale pri odtučnenom by nemal byť problém.Mrkám

Majka ja som roky používala len plnotučné mlieko a robilo sa mi velmi dobre.Problém je v tom,že pr.cukor je odškrobený aby sa netvorili hrčky a ten škrob tam chýba.Ja tam pridávam maizenu.Ked robím z odtučneného mlieka pridávam olej.Nedávam bielok.A potahujem maslové torty vôbec sa netopí.Pekný večer.

Majka22, ja som jednu z mojích posledných tort poťahoval marcipánom z odtučneného mlieka a robilo sa mi výborne. Je to torta štvorlístok s lienkou. Marcipán som robil: 8pl odt.suš.mlieka,8pl práš.cukru a jedno bielko a podľa potreby som dosýpal cukor alebo mlieko a bol super. Skús a uvidíš. Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama