reklama

Obledla mi čokoláda

lydia , 15. 02. 2008 - 13:18

reklama

Po namočení grilážiek do čokolády mi čokoláda stratila lesk a obelela,je to teraz ako po záruke Plačem ale ostatné druhy sú pekné a boli máčané tou istou čokoládou.Teraz neviem ako mám robiť čokoládu na máčanie či iba čokoládu a stúž. tuk alebo pridať aj olej.Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Táňa, So, 16. 02. 2008 - 19:40

Neboli tie grilážky studené ( z chladničky)? Lebo vtedy sa robia na čokoláde nepekné mapy... Inak neviem, skús to ešte zachrániť tak, že to jemne potri pierkom olejomTorta

lydia, Ne, 17. 02. 2008 - 20:36

Aj som to spravila , malo to efekt, len stále mi nejde do hlavy že aj parížske, kokosky a dvojfareb. kocky boli v chladne pred máčaním a čokoláda bola pekná. Veľmi pekne ďakujem za pomoc Áno a nech sa ti darí Torta Pohoda

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama