Obledla mi čokoláda
Pozrite si aj
reklama
reklama
Neboli tie grilážky studené ( z chladničky)? Lebo vtedy sa robia na čokoláde nepekné mapy... Inak neviem, skús to ešte zachrániť tak, že to jemne potri pierkom olejom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj som to spravila , malo to efekt, len stále mi nejde do hlavy že aj parížske, kokosky a dvojfareb. kocky boli v chladne pred máčaním a čokoláda bola pekná. Veľmi pekne ďakujem za pomoc a nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Po namočení grilážiek do čokolády mi čokoláda stratila lesk a obelela,je to teraz ako po záruke
ale ostatné druhy sú pekné a boli máčané tou istou čokoládou.Teraz neviem ako mám robiť čokoládu na máčanie či iba čokoládu a stúž. tuk alebo pridať aj olej.Ďakujem