reklama

marschmalow


reklama

Dievčatá aká je najlepšia plnka pod marschmalow. Lebo ja som robila pudingovú a cely marcipán sa mi po vytiahnutí z chladničky orosil a aj plnka sa pod ním dosť topila. A keď som sa pozerala na bohušove torty tak on ich má také pekné.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja robím falošny Parížsky krém a zatial som s nim spokojná dufam že som pomohlaÁno

ja nemam s mmh problem, pokial ho nevyvalkas na tenko a nemas ho taky lepkavy uz pred potahovanim nemal by sa topit- ja mam spodok potahovky dost od solamylu tak aj toto mozno trosku stiahne vlhkost-mmf som este nikdy nemala oroseny a robim vacsinou len s nim-torta mi stoji v chladnicke max. 24 hodin uz komplet potiahnuta

monika rosi, mne sa to uz tiez staloHambím sa , urcite preto lebo som hmotu vyvalkala na tenucko,ale tiez som robila pudingovu plnku Mlčím

kovka, Št, 10. 12. 2009 - 22:32

ja pouzivam casto MMF a tiez rozne plnky... tiez sa i stalo, ze sa trosku orosil, ke som ho vybrala z chladnicky, ale po chvili sa to stratilo a bolo to ok.. tak neviem

baby myslítee že by pomohlo keby som RDI trošku dohustila? Ja som sa pýtala na ten problém už aj v pečení hrou a povedala mi že nie som jediná čo sa na to pýtam . Ale mne sa znal strašne lepkavý už keď som ho rozgúľavala . Inak dakujem všetým za rady.

Ja robim 90% s MMF .Plnky pod potah davam aj pudingove.Potah sa rosi vacsinou v letnych mesiacoch,ked rozdiel teplot medzi chladnickou a vonkajsim prostredim je vacsi ako 10 stupnov.Co sa tyka tej hrubky potahovky.Nemala by byt velmi tenka,ale ani velmi hruba.To uz musis odhadnut.Naucis sa to praxou.Vela zdaru.Slnko

Bohus_L, Pi, 11. 12. 2009 - 11:56

S tým orosovaním MMF je to rovnaké ako s akoukoľvek inou poťahovkou. Hlavne nerobiť veľké teplotné rozdiely a nevyvaľkať veľmi na tenko.
"Piecť môže každý!"

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama