MARCIPAN
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ivuška, marcipánku akú - originál mandľovú, alebo mliečny marcipán, alebo MMF?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aky marcipán si robila? ked robim mmf a trha sa naolejujem si ruky a tak premiesym, a to iste skus aj so sušeneho mlieka. ked robim kvety tak to valkam tak že si vložim kusok hmoty do neakeho igelitu/ ja použivam obal čo som vtom nosila kedysi vysvečko, tie hrubšie nie euroobal trn je tenky/ popripade si pod hmotu prstom pomažem trošku olejom a potom sa to nelepí. A ked maš moc mäkke nehaj do druheho dna stuhnuť a potom prehnieť tolko aby sa ti dalo vygulať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dobry den potrebujem radu:))... robila som 1x marcipanku na ruzicky chutovo je fajna aleee je moc mekka a ked valkam trha sa a puka co som tam zle urbila? aaa co s tym teraz :( pomozte mi prosim:)