marchmallow tvrdosť
Pozrite si aj
RDI, K2
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
k2. Wi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
wi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jednoznacne MMF.Teda podla mna.Len ho musis trosku dlhsie necat tvrdnut.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som kedysi všetko robila zo sušeného mlieka, ale vadilo mi, keď som potrebovala bielu, nemala som belobu, a tak sa to nedalo. Ale tvrdosťou je to určite najlepšie. Nie je to ani také krehké, takže keď aj máš tenučkú ozdobu, je to tvrdé a odolné. A nevlhne. Dá sa pekne omaľovať, ale musíš ho veľmi dobre vypracovať aby bol hladký. Ak sa ti zadarí trochu redšie cesto, nechaj ho chvíľu postáť, alebo prisyp sušené mlieko. Musíš dosť rýchlo pracovať, lebo rýchlo tvrdne a keď už nie je taký elastický, ťažšie sa robí. Vyskúšaj, môžeš aj menšie množstvo, recepty tu nájdeš. VI a K2 som neskúšala, ale najmenšie balenie je myslím kilové, takže na vyskúšanie je toto jednoduchšie. Urobíš koľko chceš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja motýle robím len z MMF, ale aspoň týždeň dopredu a nič nepadá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj babenky,chcela by som radu.Teraz,keď je jesenné počasie,tak mi nechcú pekne stáť z MMF ozdoby.Poraďte,ktorá hmota na ozdoby nevlhne a pekne stoja motýliky...Dakujem