koľko marcipánu na poťahovanie
Pozrite si aj
Určite nie, musíš mať viac! Aspoň tých 600gr!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj neboj sa zarobit viac hmoty.Čím viac tým sa ti bude lepšie potahovat a zbytok hmoty si potom odložíš a použiješ nabudúce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja som robila prsia a to by som povedala ,ze je to taky rozmer a minula som tych tristvrte kg K2..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veva prosím ťa, ak mi zostane kúsok hmoty, tak ako ho treba skladovať a hlavne na ako dlho sa môže skladovať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak robíš marcipán mliečny zo suš.mlieka,cukru a vody tak ho zabal do sáčku a daj do mrazničky.Ja ho tam mám aj dva mesiace v pohode.Potom ho nechaj len volne rozmrazit´alebo ja ho dávam rovno taký zamrznutý na 10 sekund do mikrovlnky ale vtedy strašne rýchlo tvrdne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak mozem poradit ja ked robim doma marcipan ten zabalim do dvoch sackov a dam zmrazit vydrzi dlho potom volne necham rozmrazit.Radsej robim z K2 tam je trvanlivost určena vyrobcom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,
koľko je treba asi marcipánu na potiahnutie torty - dámsky zadoček. Zarobila som 340g - bude to stačiť? Robím prvý raz, tak vôbec nemám odhad. Vďaka