reklama

koľko marcipánu na poťahovanie


reklama

Ahojte,
koľko je treba asi marcipánu na potiahnutie torty - dámsky zadoček. Zarobila som 340g - bude to stačiť? Robím prvý raz, tak vôbec nemám odhad. Vďaka

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Pi, 27. 11. 2009 - 06:44

Ahoj neboj sa zarobit viac hmoty.Čím viac tým sa ti bude lepšie potahovat a zbytok hmoty si potom odložíš a použiješ nabudúceSlnko

sona7, Pi, 27. 11. 2009 - 07:53

..ja som robila prsia a to by som povedala ,ze je to taky rozmer a minula som tych tristvrte kg K2..

Ivka 13, Pi, 27. 11. 2009 - 13:46

Veva prosím ťa, ak mi zostane kúsok hmoty, tak ako ho treba skladovať a hlavne na ako dlho sa môže skladovať?Mlčím

veva, Pi, 27. 11. 2009 - 17:16

Ak robíš marcipán mliečny zo suš.mlieka,cukru a vody tak ho zabal do sáčku a daj do mrazničky.Ja ho tam mám aj dva mesiace v pohode.Potom ho nechaj len volne rozmrazit´alebo ja ho dávam rovno taký zamrznutý na 10 sekund do mikrovlnky ale vtedy strašne rýchlo tvrdne.

dica, Pi, 27. 11. 2009 - 16:13

Ak mozem poradit ja ked robim doma marcipan ten zabalim do dvoch sackov a dam zmrazit vydrzi dlho potom volne necham rozmrazit.Radsej robim z K2 tam je trvanlivost určena vyrobcom.Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama